Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej dagbog, - efter at ha set flere skrive om det igen og igen, tog min kollega det op med med mig idag, - jeg snakker selvfølgelig om det lidt kontroversielle spørgsmål om organ donation. Hun blev overrasket, hun regnede ikke med, at jeg havde tænkt over det og udfyldt mit skema, - og slet ikke med, at jeg havde sat det kryds som jeg har. Jeg er ikke generelt imod det, - kun for mit vedkommende..af årsager jeg har nævnt før..aka, man kan ikke tillade sig at ødelægge folk, også forvente at de smilede stiller deres organer til rådighed. - Man har ingen ret over andre mennesker, man kan håbe på, at hvis man behandler folk med anstændighed., at de føler sig forpligtet overfor det fællesskab de har haft., - Men jeg har intet fællesskab, - Hele mit liv har jeg levet alene, ved min computer..Ja, man smiler når jeg hjælper, - men hvem har været der for mig?! Derfor får folk af mig det de har gjort sig fortjent til, - nemlig INTET! Og da jeg heller ikke ønsker at modtage, så var alle argumenter hun kunne ha simpelthen væk.

Hun var overrasket, fordi jeg jo plejer at hjælpe alt og alle. - jeg har taget hjem til folk, når de har haft brug for det, - mine forældre, - sidst fik min far en næsten ny computer af mig, - og min mor fik en bog sidst..plejer at give hende mest.

Men de har ikke set det fra min side, - der var aldrig en der ville ha mig med, hjalp mig, gav mig nogen form for accept eller kærlighed. så det er min eneste måde at sige "tak for lort" på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget alt har en pris er publiceret 17/05-2016 14:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.