4 år siden

Fjumse gennem natten

Vinter på vej
Mikala Rosen...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
1 år, 3 dage siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
7 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
3 år siden
År 2019 har ikke fået en ...
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
Biluheld....
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
6 år siden
Fra engelsk til dansk...
Kianna Kitte...
3 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
2 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
5 år siden
Jeg er faldet ind i et gammelt mønster denne weekend, noget med at falde om på sofaen for så at vågne når de fleste sover.

Denne nat faldt jeg over Josefine skriverrier, synes hun har en vidunderlig måde at fjumse ordene sammen på der bare gør mig glad.

Til oktober holder Jose et foredrag "At være en del af noget større" i Aalborg vi kom til at bestille billetter til denne aften.. og glæder os til igen at møde denne stille og alligevel fyldige madamme her 12 år efter hun besøgte os til et træf, før vi vidste at hendes far er Dirch, som jo fylder meget i alle danskeres liv.

Ellers er dagen bare gået, besøg af Irene og Noa (kærestens barnebarn 7 år) til frokost, derefter nusse lidt rundt gik i gang med fyrrummet hvor der kom et par baner glasvæv op. det skal nok blive godt, mens jeg gik der og nussede skulle jeg tisse og da kæresten stod ordnede vasketøj gik jeg bare ud bagved, men heller ikke der var der fred for der stod vores kære nabo Johannes på 85 han var på markvandring og kiggede lige over hækken til vores tomater, så ikke meget tisse-ro der :-)

Johannes kom så ind til aftenkaffe i udestuen, altid hyggeligt at snakke med ham i morgen skulle han til sin søsters 90 års fødselsdag og nu er de kun de 2 ud af søskendeflok på 5. Johannes mistede sin tvillingbror pludseligt her i Januar, og synes det var mærkeligt for første gang at skulle fejre sin fødselsdag uden sin tvillingbror Magnus ved sin side..

Ellers må jeg vel se at falde om et par timer igen inden en ny dag er startet.

Sov godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fjumse gennem natten er publiceret 10/07-2016 04:25 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.