4 år siden

Rygestoppet... Kill me

Bogfinke
Peter
5 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
4 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
5 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
5 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
5 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
4 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
11 måneder, 8 dage siden
Vil du være min ven?
Mille33
8 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
1 år, 7 måneder siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
11 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
4 år siden
I dag er dagen. Det er sket, jeg har fyldt lungerne for sidste gang med ulækker giftig røg ( selv nu sidder min hjerne og siger... "NEJJJJ det er ikke ALLER sidste gang".) "Øhh jo Hr. hjerne, det er det så, hvis min fornuft skal ha lov til at tale færdig.??"

Godt så. Lungerne... sidste gang... røg... rygestop, ja der var vi. Det er ikke sjovt det her, det er ikke for børn, eller sarte sjæle, ikke for parforhold, eller andre dødelige. Der burde være et elektrisk hegn 1 meter rundt om mig, så jeg selv fik lige så meget stød, som de folk rundt om mig gør. De stød jeg sender ud af kynisme og latterliggørelse, hån og nedladenhed. Jeg er en kælling. Intet mindre end en kælling. Og JA jeg er netop gået i gang med et rygestop. Og nej det er ikke let.
På nuværende tidspunkt har jeg været "uden dødelige partikler, direkte ned i lungerne", i 20 timer... jubiiii... Glæder mig allerede til jeg skal i seng, og i morgen vågne op og tænke. Min første dag som ikke ryger er overstået. Nu kommer så dag nr. 2, og i morgen igen, dag nr. 3 og sådan fortsætter det så ud i det uendelige... og straks tænker jeg så på alle de udfordringer der kommer mig i møde derude... i fremtiden. Den første fest, uden mine cigaretter, den første personlige krise uden mine cigaretter, den første nervepirrende jobsamtale uden mine cigaretter. Osv osv osv.

Det er som om at uden på hjernen, dér sidder fornuften - den del af hjernen, der siger, du klarer det her. Imens inden i hjernen, i en lille grim krog, der sidder den der negative djævel af en klump, og bare tvinger en til at tro på, at hvis jeg ikke begynder at ryge om 2 minutter, ja så falder der brænde ned. Og det i form af ulykker, det kommer til at regne ned med bad luck. Jeg vi ALDRIG overleve det rygestop. Og ja, så kan jeg jo lige så godt tænde mig en cigaret... Nej da, så let giver jeg ikke op.

Hele kunsten må være, at se den lille djævel i øjnene en gang for alle. Vise den hvem der bestemmer. Og det skal være den fornuftige og stærke del, den del med viljestyrken og handlekraften. Og giv så den lille grimme djævel af hjernen mundbind på, og håndjern... så den ikke kan slippe fri. Lyt til mr. Fornuft. Bum.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rygestoppet... Kill me er publiceret 26/07-2016 18:50 af Memme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.