5 år siden

Rygestoppet... Kill me

Introduktion til mig
Anne Olsen (...
6 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
4 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
8 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
4 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
11 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
4 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
I dag er dagen. Det er sket, jeg har fyldt lungerne for sidste gang med ulækker giftig røg ( selv nu sidder min hjerne og siger... "NEJJJJ det er ikke ALLER sidste gang".) "Øhh jo Hr. hjerne, det er det så, hvis min fornuft skal ha lov til at tale færdig.??"

Godt så. Lungerne... sidste gang... røg... rygestop, ja der var vi. Det er ikke sjovt det her, det er ikke for børn, eller sarte sjæle, ikke for parforhold, eller andre dødelige. Der burde være et elektrisk hegn 1 meter rundt om mig, så jeg selv fik lige så meget stød, som de folk rundt om mig gør. De stød jeg sender ud af kynisme og latterliggørelse, hån og nedladenhed. Jeg er en kælling. Intet mindre end en kælling. Og JA jeg er netop gået i gang med et rygestop. Og nej det er ikke let.
På nuværende tidspunkt har jeg været "uden dødelige partikler, direkte ned i lungerne", i 20 timer... jubiiii... Glæder mig allerede til jeg skal i seng, og i morgen vågne op og tænke. Min første dag som ikke ryger er overstået. Nu kommer så dag nr. 2, og i morgen igen, dag nr. 3 og sådan fortsætter det så ud i det uendelige... og straks tænker jeg så på alle de udfordringer der kommer mig i møde derude... i fremtiden. Den første fest, uden mine cigaretter, den første personlige krise uden mine cigaretter, den første nervepirrende jobsamtale uden mine cigaretter. Osv osv osv.

Det er som om at uden på hjernen, dér sidder fornuften - den del af hjernen, der siger, du klarer det her. Imens inden i hjernen, i en lille grim krog, der sidder den der negative djævel af en klump, og bare tvinger en til at tro på, at hvis jeg ikke begynder at ryge om 2 minutter, ja så falder der brænde ned. Og det i form af ulykker, det kommer til at regne ned med bad luck. Jeg vi ALDRIG overleve det rygestop. Og ja, så kan jeg jo lige så godt tænde mig en cigaret... Nej da, så let giver jeg ikke op.

Hele kunsten må være, at se den lille djævel i øjnene en gang for alle. Vise den hvem der bestemmer. Og det skal være den fornuftige og stærke del, den del med viljestyrken og handlekraften. Og giv så den lille grimme djævel af hjernen mundbind på, og håndjern... så den ikke kan slippe fri. Lyt til mr. Fornuft. Bum.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rygestoppet... Kill me er publiceret 26/07-2016 18:50 af Memme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.