7 år siden

Rygestoppet... Kill me

Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
I dag er dagen. Det er sket, jeg har fyldt lungerne for sidste gang med ulækker giftig røg ( selv nu sidder min hjerne og siger... "NEJJJJ det er ikke ALLER sidste gang".) "Øhh jo Hr. hjerne, det er det så, hvis min fornuft skal ha lov til at tale færdig.??"

Godt så. Lungerne... sidste gang... røg... rygestop, ja der var vi. Det er ikke sjovt det her, det er ikke for børn, eller sarte sjæle, ikke for parforhold, eller andre dødelige. Der burde være et elektrisk hegn 1 meter rundt om mig, så jeg selv fik lige så meget stød, som de folk rundt om mig gør. De stød jeg sender ud af kynisme og latterliggørelse, hån og nedladenhed. Jeg er en kælling. Intet mindre end en kælling. Og JA jeg er netop gået i gang med et rygestop. Og nej det er ikke let.
På nuværende tidspunkt har jeg været "uden dødelige partikler, direkte ned i lungerne", i 20 timer... jubiiii... Glæder mig allerede til jeg skal i seng, og i morgen vågne op og tænke. Min første dag som ikke ryger er overstået. Nu kommer så dag nr. 2, og i morgen igen, dag nr. 3 og sådan fortsætter det så ud i det uendelige... og straks tænker jeg så på alle de udfordringer der kommer mig i møde derude... i fremtiden. Den første fest, uden mine cigaretter, den første personlige krise uden mine cigaretter, den første nervepirrende jobsamtale uden mine cigaretter. Osv osv osv.

Det er som om at uden på hjernen, dér sidder fornuften - den del af hjernen, der siger, du klarer det her. Imens inden i hjernen, i en lille grim krog, der sidder den der negative djævel af en klump, og bare tvinger en til at tro på, at hvis jeg ikke begynder at ryge om 2 minutter, ja så falder der brænde ned. Og det i form af ulykker, det kommer til at regne ned med bad luck. Jeg vi ALDRIG overleve det rygestop. Og ja, så kan jeg jo lige så godt tænde mig en cigaret... Nej da, så let giver jeg ikke op.

Hele kunsten må være, at se den lille djævel i øjnene en gang for alle. Vise den hvem der bestemmer. Og det skal være den fornuftige og stærke del, den del med viljestyrken og handlekraften. Og giv så den lille grimme djævel af hjernen mundbind på, og håndjern... så den ikke kan slippe fri. Lyt til mr. Fornuft. Bum.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rygestoppet... Kill me er publiceret 26/07-2016 18:50 af Memme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.