Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Hejsa.

Så er man vendt hjem fra jobbet, drømme jobbet jeg talte om tidligere idag. Jeg køre hjem med en god følelse i maven, og havde tanken om at idag var en dejlig arbejdsdag, jeg følte jeg havde brugt mine kompetencer som pædagog. igennem de selvstændige beslutninger jeg havde foretaget mig i løbet af dagen i min alenevagt.

herefter slog det mig, at det er jo ikke kun er i mine alenevagter jeg skal kører hjem med denne følelse, den skal også være der når jeg indgår i samarbejde med mine kollegaer. Jeg er derfor kommet frem til hvor jeg skal starte og fundet ud af hvor min følelse af om det er drømme jobbet eller ej ligger, eller fundet frem til en af faktorene. Jeg ved at den ikke står alene og at der er flere. men rom blev ikke bygget på en dag.

Jeg vil forsøge at se lidt lysere på det hele, holde håbet oppe for udsigterne for at få et andet job, der kan tilbyde mig nogle af de ansvarsområder jeg savner, samt mere åbenhed over for mine pædagogiske kvalifikationer.

Når det er sagt, må jeg forsøge at se lidt lyser på det hele, og fokusere på de gode oplevelser jobbet giver. Den anden tankegang vil langsomt tærer mig op.

Med venlig hilsen
mig

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjemvendt fra job, er publiceret 16/10-2016 01:17 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.