Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 2 måneder siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
10 år siden
Hej.

jeg kigger ud af vinduet inde fra mit kontor, jeg ser efterårets mange farver, blade der falder af træerne. Jeg går ud af døren indeånder den friske lufte, dufter til efterårs mange dufte. Alle mine sanser er i fuldgang, imens jeg nyder stilheden og følelsen af ro.

Jeg vender roen indenad, bruger roen til at forestille og visualisere mig og min søn ude på legepladsen, vi kaster efter årsbladene omkring os imens vi griner, vi vælter rundt i bladene efterfulgt af grine-later. Vi har det sjovt, og glemmer helt kuldene. Bettemand griner hele tiden og det samme gør jeg.

Det er ofte i stressede kontekster og situationer, jeg visualisere mig til indre ro. Det er et sted hvor jeg altid kan finde ro, et sted jeg altid kan tage med mig, ligegyldigt hvor jeg er henne. Jeg elsker dette sted, det er for mig helligt Jeg har igennem længere tid arbejdet med at danne mig et hjem, der giver mig den samme indre ro.
Et hjem, fyldt at ro, varme et hjem hvor jeg kan lave og gøre ting for mig selv. Jeg holder af at kalde mit hjem for "mig, fritid, hobby tid, familie tid, hygge tid, social tid, kreativ tid" Det er min private tid, hvor jeg har mulighed for at være mig og leve et liv udenfor arbejdet og min andre ansvarsområder. Denne tid er hellige, det er her jeg lader op her jeg finder min indre ro og mig selv. Det er mit stå sted, mit sted hvor jeg finder indre styrke når jeg føler press fra samfundet eller har behov for at træde et skridt tilbage og mærke efter i mig selv og finde mig selv i den store udviklings-process jeg har gennemgået og stadig gennemgår. Jeg ser og opfatter livet som en lang udviklings proces, vi stopper aldrig med at lære nye ting eller opdage nye sidder af os selv. Det kan have en stressede og forvirrende og følelsesladet effekt. Derfor er min tid vigtigt for mig:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Indre drømme og realisme er publiceret 16/10-2016 16:21 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.