7 år siden

Må ikke være alene hjemme :-)

sulten
Sunstar31
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Længe siden jeg sidst har skrevet.

Jeg er jo gået i gang med et kæmpe projekt der på et tidspunkt var ved at tage pipet fra mig.
Det er det der gulv i fyrrummet jeg har banket op mens min kæreste var på badeferie med Noa betongulv og Irene. Noa 8 år sagde jeg ikke må være alen hjemme :-) og han har sikkert ret planen er at der skal være et stort varmelager under gulvet, sådan et lager jeg kan varme op med sol eller træfyr og når så solen forsvinder og fyret går ud ja så skal jeg hente varmen fra sandlageret ind i huset. Under alle omstændigheder har jeg haft dårlig ryg af overanstrengelse med jobbet, på et tidspunkt var jeg bange for den ikke blev god igen mennn det er jeg nu ikke så bange for mere.
Beton ophug er jeg færdig med, jeg har fået ført et kloakrør ind fra brønden hvor der senere kommer gulvafløb på, og ja så graver jeg bare jord op og kører væk for hullet skal være stort, dog ikke større end at huset ikke skrider og falder ned til mig så det er med skrå kanter væk fra ydervægens sokkel, Sokkelen går stort set kun 1/2 m ned så der er ikke tale om nogen dyb Sokkel, faktisk gik jeg bare under sokkelen med mit afløbsrør.

Så gik der en hel weekend med at lege med hund som dommer en dag og skulle så også en dag i skoven lære at ligge Nordisk skovspor, en rigtig dejlig solrig dag Fredrikshåb skov.

Sidste Lørdag tog jeg til min Nice Rikkes fødselsdag i Sindal, min lillebror Morten er flyttet siden vi var der sidst og det blev en rigtig god dag med hele familien Mor søskende og hvad vi har af børn og børnebørn, Min kæreste var samme dag i Esbjerg fejre Noa 8 års fødselsdag.

Jobmæssigt går det egentlig fint, kan dog dårlig huske hvad jeg laver, dog var det lidt sjovt da en P-vagt ringede om et problem på en plads og jeg så var så tæt på jeg kunne svinge ind på pladsen mens vi snakkede sammen :-) I morgen skal jeg på tur til Aalborg se parkeringen ved Friis Shopping center. Torsdag skal jeg vise en kollega fra KBH rundt og se på vores P-huse det betyder en lang dag med 750 km asfalt og 9 P-huse i Odense Århus og Aalborg.

Nå endnu en gang sengetid faktisk er jeg ofte meget træt i øjeblikket.

Sov godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Må ikke være alene hjemme :-) er publiceret 08/11-2016 23:10 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.