Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
5 år siden
Dagen i dag
Salomon
6 år siden
Hej dagbog, - do you know the deal of the two hands? ill tell ya, - Jeg var ved lægen i dag, for at få fjernet den vorte jeg har i ansigtet, - lægen kom selvfølgelig med den kommentar, - at jeg nok snart ville få diabetes. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle reagere, så jeg undlod. Jeg er ikke bange, - et langt liv alene har for længst skræmt mig.

så er der en ny invitation fra skolen, om at deltage en dag et eller andet sted. Hvis det har noget med rundkreds pædagogik eller motion at gøre, - og alt muligt andet, så melder jeg fra. Gider det ikke, - folk og deres behov for social forståelse er jeg ret ligeglad med, og jeg kan ikke bruge det til noget. Det er som en firkantet klods, når kun en rund kan bringe spillet videre.

folk kan snakke, bruge ord som de vil, - men opfylder det ikke mit krav, har de ikke en snebolds chance i helvedet. Derfor har jeg så svært ved at se skræmt ud, ved negative udsigter. The answer is, - while one hand may be busy playing poker, the other is cocking the gun!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 hænder er publiceret 14/11-2016 19:26 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.