At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
2 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
De første dage
Michala Esch...
13 år siden
AT forløb
Coleen
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Hej dagbog, endnu en dag alene. Jeg har problemer med at gå, da det føles som om jeg trækker store beton klodser efter mig. Jeg kunne ændre det, men punkt 1. gør at der ikke er noget formål.

Så fik jeg taget mig sammen til at melde mig ud af folkekirken. De fleste vil sikkert heller ikke give penge til folks tro på thor og odin, eller alt muligt andet, - jeg har blot en tro mere, jeg ikke vil give penge til. Jeg synes det er vigtigt at vise, at vi er nogle der ikke vil give penge til det, religion, men også til det præsterne står for.

Julen for mig har i flere år betydet lysets kommen :) og jeg har nægtet at synge med på sange, hvor der indgik et amen , m.m. Et par har spurgt mig hvor jeg tilbringer julen, - om det er fordi de tænker, at hvis jeg er alene, så kunne jeg være ved dem, ved jeg ikke..kom lige i tanke om det..at det kunne være grunden, - men selv om jeg var alene, ville jeg ikke gøre det..ligesom jeg ikke kunne finde på at gå i kirke, - hvis man ikke respektere folk og deres traditioner, bør man ikke opsøge dem..det er iøvrigt en sjov tanke, folk må ikke være alene, eller mangle noget den ene dag i året..men resten af året er lige meget..som om de andre dage i året ikke er ligeså vigtige som denne ene dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Meldt ud er publiceret 22/12-2016 23:26 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.