6 år siden

drømmer om en robotplæneklipper

Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
3 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Dating
Ansu Orheim ...
6 måneder, 25 dage siden
Det har været en hård uge på arbejde, alt cykler rundt og ikke ro til at få noget afsluttet ordentligt, nu har jeg så ferie ååå det er bare dejligt.

Min Datter Charlotte kigger på hus, og Onsdag var jeg med oppe se på det de har valgt, et meget fint renoveret hus fra 79 i Pandrup. og ja alt tyder på det bliver det papirerne er skrevet, der er dog en hel del forbehold, bla skal min lillebror Morten der er tømre kigge på det inden den endelige godkendelse.

Nikolaj min søn overlevede fyringsrunden ved Simens hvor næsten hver 3. mistede sit arbejde, så der blev rigtig mange gode kollegaer de måtte vinke farvel til, det ser så ud til Nikolaj kommer til at arbejde sammen med min skolekammerart Bjarne, der er blevet flyttet til samme afdeling i forb med om rokeringen.

I ugen der er gået er det også lykkedes mig at besøge skovhuset. jeg har en plan om at få et stort område klippet ned og jævnet, og når det er sket vil jeg have en robotplæneklipper til at køre rundt og holde det nyklippet. foreløbig har jeg savet fællede træer op til brænde. Der er dog lang vej til en robot kan sættes på græs, så håber det bliver til foråret, og krydser fingre for Nikolaj hjælper :-)

Her har vi fået en trailerfuld bøger fra Karens eks, det er bøger der er samlet gennem hendes liv bla en del fra hendes mor, nu er oprydningens time så kommet, men det med at kassere er ikke nogen nem sag for min kæreste, så nu står de i garagen venter på at blive så jordslåede at det med sikkerhed er affald.

Sååå jeg har fået traileren tilbage, hvorfor mon jeg så sidder her når der er en hæk der skal klippes og køres væk.

God lørdag til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget drømmer om en robotplæneklipper er publiceret 02/09-2017 09:42 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.