SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
7 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
2 måneder, 16 dage siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Nå hva sker der så i mit liv? ret travlt på arbejde dog på en sådan måde jeg begynder at have tid til at følge op på opgaver som længe ikke er blevet passet.

Jeg har forsøgt at syne bilen inden besøg på værksted, men ja nu må den så lige have bremseskiver på baghjulene inden den er i orden.

Så er jeg langt om længe gået i gang med et kæmpe graveprojekt 25 m rende til udsivningsrør i 90-100 cm dybde, det er meget leret og Følles sindssygt hårdt. siden søndag har jeg vel arbejdet på det i 7-8 timer jeg har fået banket røret ind i brønden, og næsten en meter er gravet, det foregår mellem buske og bede, og selv om jeg fandt en benzindrevet pælebord ja så sker der ikke meget lerjorden kan stort set kun løsnes med et koben, og selv når det er løsnet vil det ikke slippe sit tag i bunden af renden, og jeg bevæger mig rundt i lerede træsko på størrelse med svømmefødder af ler på sider og under bunden. det er ret tungt. men jeg er superglad for i dag at have fået hul til brønden og røret sat fast der.

Sidste weekend i september var jeg hundedommer til DM i Horsens det blev en supergod weekend med mange dygtige hunde solskin og tørvejr fest og hotelovernatning. Det tog mig nogle dage at vågne op efter den weekend sikkert især fordi Irene havde fundet skrivebordmedsengover møbel som skulle hentes og adskilles i Århus og bæres ind og samles i Kolding, og ovenpå en fyldt weekend og 2 dage fyldt både i arbejdstid og fritid så sov jeg bare fra tirsdag aften da møblet var samlet nærmest 12 timer, inden endnu en arbejdsdag startede.

Ellers har jeg oplevet at jeg lidt demensagtigt holdt stille ved indkørselen til en helt tom rundkørsel og venter på den ikke eksisterende lysregulering bliver grøn, det skete så først noget da bilen bag mig tudede i hornet :-)

håber i nyder dagene.
Sov godt derude

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rødt lys i rundkørsel er publiceret 05/10-2017 22:45 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.