3 år siden

Når der trænger til at blive ryddet op i livet.

sofaen eller.......
Hanna Fink (...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
5 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
8 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
13 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
13 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
6 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
5 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
6 måneder, 12 dage siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
6 år siden
opdatering
Michala Esch...
18 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
12 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
7 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
6 år siden
Livets Tankespind
Caby
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
6 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
2 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
8 år siden
Vandet i dag
SeMig
27 dage siden
Hej med jer.

At rydde op i sit liv, er ikke nemt efter min mening. Jeg har i de sidste par dage, arbejdet med at rydde op i mit liv, processen har været fyldt med mange blande følelser og tanker om hvad der er vigtigt for mig at have fokus på i min tilværelse og liv som det er idag.

Det hele begyndte med et skænderi med en veninde efter en bytur, skænderiet var vi begge to ude om. Det endte med at vi gik hvert til sidst, med en følelse af irritation, svigt, misforståelse og tristhed. to dage efter talte vi det igennem over telefonen. I mens vi snakkede kunne jeg mærke, at tanken om ikke at have hende som veninde gjorde mig ked af det, samtidig med at jeg tænkte at jeg ikke havde overskuddet til at kæmpe for vores venskab.

Jeg er normalt en person, der vil kæmpe for mine nære venskaber, men foruden følelsen kunne jeg mærke i mig selv, at vi er forskellige steder i livet i forhold til interesser, interesse for videre uddannelse og familielivet. Jeg følte at vi indimellem ikke kunne forstå hinandens værdier og prioriteter, selvom vi var aktiv lyttende overfor hinanden.

Idag er jeg igang med at uddanne mig til NLP-coach får derefter at læse videre til NLP-psykoterapeut. Studiet har jeg vedsiden af mit faste arbejde som pædagog indenfor social-psykiatrien. Ved siden af jobbet og uddannelsestedet holder jeg af at øve sammen med mine med kursister.
Det at studiet har givet mig muligheden for at møde andre med sammen interesse for uddannelse som mig, tiltaler mig rigtigt meget. Jeg valgte derfor at dette forsat skulle være en del af mit liv, det gør mi glad og udfordre mig på samme tid :)

En anden ting jeg valgte at beholde er mit job, som jeg tidligere har været ked af have. Efter arbejdspladsen er flyttet og vi alle er begyndt på en frisk. Er der sket en hel masse, jeg finder min job funktion mere spænende og udfordrende. Idag var vi på kursus i rehabilitering, hvor vi arbejde med forskellige øvelser, såsom at varetage rollen som mødeleder. Det var rigtig spænende, og jeg fik ros i denne rolle. Det var lige mig. I rollen brugte jeg min viden fra min coach uddannelse.

Idag ser jeg jobbet som værende en spændende faglig og personlig udviklings rejse, med muligheder for at udfordre mine egne ressourcer og karriere drømme :)

Foruden min veninde, slettede jeg også en del gamle venner og bekendte fra min fødeby "ud fra det spørgsmål? er det nogle mennesker jeg forsat snakker med?, hvad har vi tilfælles? Er jeg interesseret i at de skal kunne følge med i hvad jeg foretager mig i mit liv? samtidig ønskede jeg også at ligge fortiden bag mig, og fokusere på der hvor jeg er idag:) dette lede mig ned til næste spørgsmål, hvor er jeg idag? og hvad ønsker jeg mig fremadrettet?

Hvor er jeg idag?
Jeg har et godt job og er gået igang med min drømme uddannelse.
Jeg er igang med at skrive en bog, og går med en drøm om at iværksætte en virksomhed der har sit fokus op social udsatte familier og unge.
Jeg er mor til en dreng på 5 år.
Jeg har et hygge forhold til en mand, jeg har kendt i snart 2 år, et lidt indviklet forhold. der både er godt og skidt for mig af være i.
Jeg har fravalgt nogle veninder og venner.
Jeg har fået kontakt til gamle barndomsveninder, jeg har kendt siden jeg var 11 år. Der deler lidt de samme interesser som mig.

Af disse ting, vælger jeg at soter forholdet fra, flere grunde men primært den at det såre mig når han ikke svare mig tilbage, det irritere mig og det gør at jeg mister fokusset på nogle andre vigtige områder i mit liv. Det at vælge ham fra, gør utrolig ondt for savner ham ofte når vi ikke ses, men ved godt at det ikke gør mig nået godt på længere sigt. Vi har prøvet 2 gange før.

Fremadrette ønsker jeg mig en fyr, der interessere sig for livsstil, familielivet, videre uddannelse. Der skriver godmorgen og godnat, der giver mig kærlighed, støtte og omsorg, en der passer godt til min søn, en der gerne vil have børn, jeg drømmer selv om at få et barn mere.

Pointen i denne sammenhæng er at fra vælge det, der gør at du ikke kan fokusere på de ting der virkelig betyder nået for dig i dit liv, det du ikke kan se dig selv bygge en fremtid ud fra. Når fra vælgelsen er sket, er det min oplevelse af den næste tid kan være hård af komme igennem, men at når man først kommer over på den anden side, kan mærke hvor meget godt det giver en her og nu og på længere sigt.

Forsat god aften:)
/Pernille

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når der trænger til at blive ryddet op i livet. er publiceret 04/10-2017 23:31 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.