En tur til Rømø..

Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen i dag udviklede sig ikke helt som planlagt. Min svigermor fyldte 60 år i dag og hun er på rekreation over på Rømø Kur- og Rekreationscenter på Rømø.

Det var bare meningen, at vi skulle ringe over til hende og ønske hende tillykke og så køre over og besøge hende på TORSDAG. Men da jeg kom hjem fra mit job i dag, havde min mand og svigermor talt sammen og besluttet, at vi skulle over og besøge hende i dag. Så ca. en ½ time efter at jeg var kommet hjem fra mit arbejde, kørte min mand og jeg mod Rømø. Det var en dejlig kørertur, da vejret jo var godt. Vi var på Rømø ca. kl. 15.00 og havde en flot sammenplantning med til min svigermor, som hun blev rigtig glad for.

Vi fik eftermiddagskaffe og bagefter viste hun og min svigerfar (som også var der) os rundt på stedet. Bagefter kørte vi en lille tur til Lalok inden aftensmaden. Min mand og jeg tog først afsted ovre fra Rømø igen kl. ca. 20.20 og var hjemme igen godt 22.00.

Som sagt en lidt usædvanlig dag, som ikke var planlagt, men alligevel en dejlig dag, med mange gode oplevelser og minder...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En tur til Rømø.. er publiceret 14/10-2003 22:34 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.