Sidste Chili

Blæsten og nuet
Bjørn Langki...
1 måned, 8 dage siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
8 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
3 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
11 måneder, 17 dage siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Hej Dagbog, - Så fik jeg en hydrator. Det betyder, at jeg lige har gjort noget så dumt, som at snitte mine allemest modne chili, for at lægge dem i den..den bager dem så, så vandet forsvinder..tilbage står man med noget, der kan laves til pulver. Det dumme var, at jeg ikke har handsker..og nu brænder alt, jeg sætter mine fingre på..og alle de steder der ikke må klø. er begyndt at klø. Mine læber er begyndt at brænde lidt..men indtil videre har jeg kunne holde mine fingre væk, fra at gnide mig i øjnene, eller klø mit øre.

Jeg har allerede et halvt glas tørret chili pulver, nu får jeg så mere til det glas..dette er så imodsætning til det der er i glasset, chili'er fra øverste hylde...altså, mine "for sjov" chilier..dem på 1-2 millioner i styrke..de chili'er der gerne lægger på en pizza, er på omkring 6-8000 så vidt jeg husker..

Jeg drikker ellers aldrig, men jeg ha købt mig 2 kilkenny øl :) de skulle være fra irland. Jeg glæder mig til at prøve en i aften...som sagt, jeg drikker ellers aldrig øl.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste Chili er publiceret 04/01-2018 16:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.