6 år siden

Sur

How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Min mor er i dag kommet hjem til plejehjemmet, hun bliver sikkert aldrig fysisk selvstændig mere er stort set sovende med få sekunders kontakt af gangen, et lille smil eller en klagesang og så igen tilbage med lukkede øjne fjern og vanskelig at få kontakt med..

så er det lykkedes os at havne i konflikt med plejehjemmet, de meddelte at hendes skrivebord og seng skulle ud for at give plads til pleje. i søndags flyttede jeg sengen satte skrivebordet anderledes fik mors nye plejeseng anbragt og fik opsætningen godkendt af personale.

Siden har de ringet dagligt klaget over opstillingen, jeg har sagt den er godkendt og at vi ønsker beholde min mors skrivebord, men godt vil af med kommode og stol hvis.

Min lillebror har så besøgt min mor i dag og skrivebordet står midt i stuen spærre det hele, i morgen er det så min tur til at kigge forbi og heller ikke jeg har kræfter til at flytte rundt på tunge møbler alene. ligeledes kan møbler jo kun køres væk på trailer...

Egentlig bør alle vores tanker være på muligheder ååå så bliver jeg så sur over paragrafryttere, der bare ikke vil acceptere den opstilling de selv har godkendt.

Så har jeg også fået min galde ud :-)

Sov godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sur er publiceret 06/02-2018 23:39 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.