Helbred
Hanna Fink (...
7 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
4 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
8 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
14 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
5 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg snakker med en pige nu, måske har jeg en date med hende snart. Vi har en aftale, men jeg tvivler altid på den slags før jeg står der. Hun er meget anderledes end jeg, men jeg håber hun kan give plads til det jeg vil, ligesom jeg vil give plads til det hun vil. Mit håb er så, at det nok skal gå, selv om man er anderledes.

Så var der en..ja, jeg ved ikke hvad jeg skal kalde ham, for de ord jeg kender er ikke de mest venlige i mine tanker. Men vedkommede skrev til mig, at han godt ville tage nogle billeder af mig..og her undlader jeg at sige det direkte, hvad det var for nogle billeder han efterspurgte, om han måtte tage af mig. Det lykkes mig at sige pænt nej tak. Alt for mange af den slags kigger, heldigvis kan de fleste læse, at det ikke er det jeg søger.

Jeg svarede på et indlæg på en fjæs debat, - du ved, jeg "jagter" religion og anden fejl logik. En skrev, at alle en dag vil blive bedømt på deres gerninger. Han var religiøs, så jeg brød ind og bad ham om at bevise denne påstand. Jeg indrømmer gerne, jeg bliver næsten lidt for glad, når en religiøs prøver at diskutere med mig,.som sagt, jeg føler mig som en anden obelix, der lige har set nogle Romere, og ikke nok med det..Obelix er ved, at han har dem helt for sig selv.

Jeg tænkte på at lave et længere dokument over, hvad religiøse siger, og hvordan man smadre deres argument.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad siger man er publiceret 28/02-2018 21:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.