Det minder mig bare sådan om

Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Han forstod næsten ikke hvad han lige havde sagt, lige ind i de øjne han forelskede sig i dengang. Og nu knækkede hendes øjne. "Er det virkelig sådan du har det?" spurgte hun med håb i tonefaldet.
"Det er ikke at jeg har det sådan, men jeg har det ikke sådan som jeg gerne ville have det. Forstår du?" Og nej, det gjorde hun ikke, faktisk forstod hun så lidt at hun kastede det stel de havde købt, da de skulle holde deres første middagsselskab, lige ind i væggen. Han nåede næsten ikke at reagere før hun faktisk var gået.

Skriv kommentar

Besvarelsen Det minder mig bare sådan om er publiceret 06/08-2012 00:07 af Maria Fossing under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 06/08-2012 00:07
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Mogens Sørensen (Mons1957)
Hej Maria, du klarede det jo med det korte og en situation, hvor der var drama. Det er faktisk to mennesker, som vækker lysten til at høre mere om dem. VH Mons
11 år siden
11 år siden
#2 Dorte Kure (C.D. Uhrskov)
Hej Maria.

På de få ord, du har haft at lege med, formår du at skabe et godt billed og det er ikke det nemmeste. ;) Godt gået. Lidt kommaer og så er den perfekt, tror jeg. Jeg ville i hvert fald være villig til at læse videre. Meget villig. ;)
11 år siden