Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg lukkede øjnene og gav efter for det kolde, mørke vand, men fortrød lige da det var for sent. Jeg prøvede forgæves at åbne øjnene, men mørket gav ikke efter. Jeg kunne ikke for luft og snublede over vejrtrækningerne. Jeg famlede i mørket og ledte efter noget, jeg vidste bare ikke hvad. Var det livet eller døden mon? Jeg fik hurtigt hovedet over mørket og så et skarpt lys, men nåede ikke at reagere, da en ny bølge af mørke kom over mig og lukkede igen. Jeg skreg, men min stemme blev fyldt med mørke...så så jeg lys - vandt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Lyset er publiceret 06/08-2012 20:12 af Lulu Nellemann (Lunella) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 06/08-2012 20:12
Besvarelsen er på 101 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Stine Kielstrup (Kiel-s-x)
Dejlig tekst.
De billeder som dine beskrivelser skaber er utrolig livagtige og personlige. Jeg er helt vild med dit udtryk "snublede over vejrtrækningerne", man snubler over sine overlevelsesinstinkter, som her er at kroppen har brug for ilt. Jeg tror de fleste har prøvet at have problemer under vandet og dem der ikke har, kan nu læse sig til det ;-)
Jeg læser teksten, som at hovedpersonen skal overvinde sig selv ved, at lære at svømme. Men dit billedsprog er så beskrivende, at man kunne tolke den til at være alle former for personlig overvindelse.
- Man mærker frygten og panikken, leder efter et ukendeligt mål. Vil min handling belønne eller straffe mig? Hvor du skriver "Var det livet eller døden mon?" - jeg ville nok skrive: Var det mon livet eller døden?
Jeg ser mit mål,(lyset) men det kommer uden for min rækkevidde.
Til sidst slutter du af med sejer, det kunne lige så nemt havde været nederlag.
Jeg syndes det er en dejlig beskrivende tekst.
11 år siden
11 år siden
#2 Lulu Nellemann (Lunella)
Jeg er meget glad for at du kan lide min lille tekst, jeg kan også godt se det med "mon" jeg var også i tvivl om hvor jeg skulle sætte det ;-)
Tak!
11 år siden