Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg kigger bestemt på en flaske på bordet foran mig. "Jeg kaldte på Brian, for han kender hende jo bedre end mig..." siger hun, og hendes stemme lyder pludselig grov. Nu begynder Rebecca også at græde. Jeg kan høre, at du sidder og snøfter, og studerer dig ud af øjenkrogen. Du kaster dig så småt til siden. Nu kigger jeg rigtigt på dig. Du kaster dig gentagende hårdt til venstre mod bordet. Ikke igen. Ud. Vi må ud. De fleste rejser sig, imens Falckredderen kaster sig hen mod dig. Jeg prøver ikke at kigge hen mod dig, og du skriger.

Skriv kommentar

Besvarelsen Anden gang er publiceret 28/08-2012 20:54 af thedreamtruecome under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 28/08-2012 20:54
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Kim Steffensen (Kimmik)
Den her er svær at kommentere på. Min første tanke var at teksten om noget ligner et løsrevet fragment, taget ud af en større sammenhæng. Derfor mangler den røde tråd i handlingen. Når det er sagt er du ikke uden sans for virkemidler, for der er jo i teksten lagt op til et virkeligt hverdags drama, spørgsmålet er blot om hvad. Jeg tror at teksten vil kunne fungere som oplæg til en længere historie, en novelle, hvor i du vil kunne bygge videre på de tanker du har tænkt omkring denne tekst.
:-)
kim
11 år siden