Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

"Det hele bliver forhandlet i paradokser her."
De skæve spir i horisonten prikker igen i Leons øjne. Han fatter mere, end de fleste kunne have i hatten. Derfor blev han inddraget. Hentet tværs over de usynlige lag, til det her "lorteland", som han kalder det. På det her land, havde skabningerne mere hjernekraft, de kunne tolke den fysiske virkelighed bedre.. De kan se farverne og geometrien, som gennemsyrer atmosfæren. De kan se de paradokser og grå forvrængninger, der gennemsyrer moral og tankeproces. De fattede længere...
Men i en verden, hvor luften skriger ulogisk og tørt, som askeklædte trærødder til ens sanser, er der ikke pyntet op til besøg fra mennesker. Vi kan ikke kapere at skue det, uden at brænde sammen i sindssyge. Men Leon har set nok, til at tøjle det. Han har set nok til det meste.

Skriv kommentar

Besvarelsen Vrangen er publiceret 18/10-2012 02:28 af Kasper Henriksen under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 18/10-2012 02:28
Besvarelsen er på 139 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Lise Jensen
Godt skrevet, det fænger. Jeg bliver intresseret i at læse mere.
Lise
7 år siden