En kamp hen til lyset - er hvad mit liv handler om

Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Kl. tikker, tiden går.. Hun står og kigger på en terminal borger og kan ikke tænke på andet end hende selv.. At hun ikke vil ligge sådan en dag.. Hun får det dårligt men skal holde masken.. Som altid klarer hun det uden nogen lægger mærke til noget..

Netop denne dag i mit liv besluttede jeg mig for at skrive en bog om mit liv, kort som det har været har det stadig været en rutsjebane.. På det sidste har det mest gået stejlt nedad.. Depressionen lurer i baghovedet, problemerne vokser sig større fordi der er ingen der tager sig af dem hvilket kun gør stilheden større og ensomheden virker uoverskuelig..

Mit liv har ikke været nemt.. Forladt, ene og alene.. Død, ulykkelig kærlighed og savn er min hverdag, mine daglige tanker..

Skriv kommentar

Besvarelsen En kamp hen til lyset - er hvad mit liv handler om er publiceret 19/10-2012 00:08 af Pernille Pihl (Independent) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 19/10-2012 00:08
Besvarelsen er på 132 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Hanna Fink (Fink)
En bog med en sårbar tekst om en pige, hvor livet går op af bakke.
Men når hun lægger kulisserne ned og viser andre hvem hun er, vil hun opdage at andre også bøvler rundt med noget. Men hvis alt er kulisser man ser, bliver det normaliteten i omgangskredsen.
Jeg tror det er en god bog som andre vil lærer noget af. Godt skrevet FINK
11 år siden
11 år siden
#2 Rosens_budbringer
virker rørende og noget man nemt kan relatere til hvis man har en down periode i sit liv.
Er godt skrevet og får mig helt sikkert til at ville læse resten.
11 år siden