Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

'Ene Arving' er historien om Asker, der er vokset op i skyggen af sin storebror Herz. Den perfekte troldmandssøn, og umulig at konkurrer med, når alt hvad man gør, er forkert. Så da landets mest berømte magikerskole sender Asker en godkendelse af hans optagelse, overrasker det ikke bare Asker, men også i den grad hans forældre og hans opmærksomheds kravende storebror. Det giver Asker ubesvarede spørgsmål om hvem han er, og en mulighed for at opleve livet uden at være skjult i skyggerne.

I 'Ene Arving' fortæller Ina Duelund Andersen den spændende historie om Asker der går fra aldrig at blive set eller hørt, til pludselig at være det store samtale emne på hans skolen. Både blandt lærer og elever diskuteres der heftigt om ham. Dog har Asker selv meget svært ved at finde ud af hvorfor, og hvordan han er havnet i spotlyset.

Skriv kommentar

Besvarelsen Ene Arving er publiceret 22/10-2012 18:17 af Ina Duelund Andersen (Tiger-ina) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 2 - 10/06-2013 16:40
Besvarelsen er på 144 ord og lix-tallet er 44.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Fuchsia
Jeg ville nok tage den ned af hylden, og læse lidt af den. Teksten får mig til at tænke på Harry Potter, og den genre. Spændende.
11 år siden
11 år siden
#2 Sofie Rasmussen (tira 1982)
Det lyder virkelig spændene, synes det er en god måde du fortæller om "din" bog på, det lyder som noget du har tænkt og overvejet i lang tid. Glæder mig til at tage den ned fra hylden :)

Tira
11 år siden
11 år siden
#3 Ina Duelund Andersen (Tiger-ina)
Mange tak!
11 år siden
11 år siden
#4 Winnie Leth Buch (Miss-Leth)
Jeg kom også til at tænke på Harry Potter, men det gør da ikke noget.
Jeg vil gerne læse mere af den.
Det er da klart en bog der skal med hjem til min samling.
11 år siden
11 år siden
#5 Ina Duelund Andersen (Tiger-ina)
Tak miss-leth
vh tiger-ina
11 år siden