Climatec og Jack Biegenfields forunderlige histori

Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Efteråret var så småt begyndt at vise sig og grænende uden for viduet, kæmpede en kamp for at holde de sidste blade på dens næsten nøgne krop. Byen var stadig ikke healet og følelsen af rædsel sitrede stadig i den luft, der sneg sig ind under vinduessprækken. 1 år var forsvundet mellem mine hænder og mens politiet stadig var fuldt beskæftigt med at finde de forsvundne personer, trods pårørende familier i deres sind, havde accepteret at deres børn, fædre og mødres miserable afgang fra deres smukke verden. Verdenen havde aldrig været smuk for mig. Mine fodspor var ikke nogle man gad følge. En mand på sine døende minutter, hvor de bedste tider blev tilbrag i et fængsel, hvor man havde en god dag hvis man ikke blev tæsket ihjæl, men derimod sexuel misbrugt.

En klar tone fyldte rummet og uden for vinduet, sad en enlig solsort og sang en afslutningsmelodi.

Skriv kommentar

Besvarelsen Climatec og Jack Biegenfields forunderlige histori er publiceret 23/10-2012 13:31 af Rosens_budbringer under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 23/10-2012 13:31
Besvarelsen er på 150 ord og lix-tallet er 38.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Simone Strandvad (SimoneJS)
Det er en spøjs bagsidetekst, for den er fangende, men den giver ikke mange hints om hvad man kan forvente af bogen. Man bliver lidt nysgerrig og hvis jeg stod med den ville jeg da klart bladre den igennem og læse et par sider inden jeg besluttede mig for om jeg skulle stille den fra mig eller tage den med mig.
11 år siden