Flugten til et andet liv

Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Derrick Morgan havde alt han behøvede. Sine venner og sin familie. Gik i en helt almindelig high school og hang ud med vennerne. Han ville forfølge sine drømme når skolen var færdig, men intet blev som han havde ventet. For en aften ændres hele hans verden efter et besøg hos sin bedste ven. Hvad ville dette besøg føre med sig? Er det et mareridt? Eller er det det virkelig liv? Findes der virkelig overnaturlige ting, som han ikke havde turdet tro på var virkeligt? I så fald, var det på tide at finde ud af den hårdtslående sandhed der nu var hans verden. Og en flugt var til sidst hans eneste udvej. Væk fra en verden han aldrig ønskede at være en del af.

Skriv kommentar

Besvarelsen Flugten til et andet liv er publiceret 24/12-2012 01:23 af RachelBlack under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 24/12-2012 01:23
Besvarelsen er på 124 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Sanne Schlægelberger Hansen (Sanne82)
Hejsa.
Den lyder spændende.
Først synes jeg den virkede lidt kedelig, men efter sætningen "Findes der virkelig overnaturlige ting," tog det hele ligesom en mere interessant drejning :-)

Hilsen Sanne
7 år siden
7 år siden
#2 Winnie Leth Buch (Miss-Leth)
Først fik jeg det til en ting.
Han besøgte sin ven og så blev hans verden vendt på hoved.
Jeg troede at, han fandt ud af, at han var til drenge.
Men nej, du vendte igen og så blev det til et eventyr med det overnaturlige i sigte.

Super godt :D
7 år siden