Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Han hævede hånden for at slå. I sit hoved, var hun allerede tre skridt foran. Om lidt ville hendes kind svide, smagen af jern ville brede sig i hendes mund. Så skulle hun tørre blod op fra gulvet, hvorefter det var ud på badeværelset og vaske det hele af sig. Det skulle væk. Når børnene kom hjem, ville alle sporene være forsvundne. Men han overraskede hende. Der kom ingen klask fra hans hånd mod hendes hud. I stedet lod han hånden løbe ned over hendes kind, vendte sig og gik. Hun kunne ikke trække vejret og stod bare der, fortabt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Noget er anderledes er publiceret 12/06-2013 15:21 af Anne Ryom (BogNørden) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 12/06-2013 15:21
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Lars Bjerring (bjerring)
Fantastisk stærk tekst fyldt med realisme.
Rigtig god beskrivelse af hendes tanker og bekymringer..
Især det sidste hvor du beskriver hendes fortvivelse over
ikke at blive slået.
11 år siden
10 år siden
#2 Maria Bache Andersen
Hej

Flot fanget! Tænk, at man kan blive så fastlåst i sådan et mønster - en veninde viklede sig for et par år siden ud af et forhold til en psykopat. Ham her er næsten mere uhyggelig, fordi han helt oplagt ved, at hun regner hans slag som lidenskab, mens strøget er ligegladhed. Det er rent gys.

Maria
10 år siden
10 år siden
#3 xxLK
Rigtig godt skrevet, man bliver hurtigt fanget i din gode beskrivelse!
10 år siden