Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Stående på gadehjørnet lidt længere fremme iagttog jeg min forfølger. Hans brystkasse bevægede sig hurtigt op og ned, hans øjne lynede og han havde blod om munden. Jeg kunne stadig smage den metalliske blodsmag på min tunge fra vores sammenstød blot få øjeblikke før.
Pludselig mødte hans blik mit og han udbrød en høj stønnende lyd og satte i løb imod mig. Jeg vendte mig lynhurtigt for at flygte, men jeg snublede. Fortumlet forsøgte jeg at rejse mig op, men så stivnede jeg, for lige der kunne jeg mærke min forfølgers ånde i nakken. Og med ét blev alt mørkt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Forfølgeren er publiceret 22/07-2013 13:29 af Fru Vandborg under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 22/07-2013 13:29
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Sanne Schlægelberger Hansen (Sanne82)
Spændende!
Du får bygget din tekst rigtig godt op og afslutter med et brag. super.
Kunne dog godt tænke mig at du beskrev hvad der sker i stedet for at fortælle det( især i andet afsnit). Men det er jo begrænset hvad man kan nå med 100 ord :-)

Hilsen Sanne
8 år siden