Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hun satte sig ned på madrassen i det mørke halvvarme rum. Herfra kunne hun se det lille væsen i tremmesengen, liggende på maven og med sutten halvt ud af munden i en dyb søvn. Hans brystkasse gik op og ned i takt med hans vejrtrækning, og hans ansigt var så fredeligt og smukt. Han lå halvt på knæ og hans lille blenumse stak i vejret. Der var helt stille. Hun kiggede på ham med kærlighed og tog et nip af sin rødvin. Hun havde lyst til at tage ham op i sine arme, men det ville ødelægge magien. Arbejdet kaldte.

Skriv kommentar

Besvarelsen Magien i luften er publiceret 31/07-2013 15:14 af Homemadefascination under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 31/07-2013 15:14
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Wilfred Nord (Hassus)
Rigtig feel-good og vellykket drabble. Hvis jeg skal komme med en kritik er det at den ikke er videre actionpræget, hvilket er en del af øvelsesbeskrivelsen. I sig selv er den dog velfungerende og jeg er glad for at jeg læste den.
7 år siden
7 år siden
#2 Homemadefascination
Ja det er jo rigtig nok. Den havde jeg ikke lige fanget :-)
7 år siden