Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Først den hvinende lyd fra bilens dæk da bremserne blev blokkeret og bagenden skred ud. Så det bløde men alligevel højlydte bump da ofrene blev ramt og fejet til side. Til sidst det metalliske brag da den ramte lygtepælen og holdt stille.
Hjælpen ankom ledsaget af hylende sirener. De kunne hverken redde moderen, den lille pige der havde holdt hendes hånd eller barnet i hendes mave. Jeg husker ikke længere hvor jeg skulle hen, kun siderudens indramning af deres skræmte blikke. Dagen efter var bunken af blomster på stedet det eneste synlig tegn på hvad jeg havde været skyld i.

Skriv kommentar

Besvarelsen Lydene er publiceret 30/08-2013 06:49 af tholjoh under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 30/08-2013 06:49
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Jette Petersen (Babyangel85)
Puha sikke en frygtelig ulykke. Hvis den skyldige overlever må han/hun have det forfærdeligt resten af sit liv. Stærk tekst og flot brug af de 100 ord.
7 år siden
7 år siden
#2 Alda M. Nielsdóttir (Wavie)
Stærk tekst. Flot klaret. Det er sværere end man tror at fortælle så meget på så kort tid. Godt gået.
7 år siden