Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg slår øjnene op. Jeg er vendt tilbage.Jeg ved ikke hvor længe jeg har været væk. Jeg har problemer med at få luft. Min hals er snøret sammen som en pose. Jeg hiver efter vejret. Jeg støder mod den hårde væg og glider langsomt ned. Jeg har det dårligt. Jeg trækker vejret langsomt og stirre på mine hænder. De er blodige. Jeg forlader min krop og kigger på mig selv. Jeg bliver overvældet af flashbacks. Jeg ser hvordan jeg slår ham ihjel. Jeg er tilbage i min krop. Det er ikke en dårlig film, det er min virkelighed. Nu.

Skriv kommentar

Besvarelsen Black out er publiceret 10/09-2013 00:08 af Mickey Bagenkop (Supremebeing) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 10/09-2013 00:08
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Jette Petersen (Babyangel85)
Du får lagt op til noget spænding og man føler med personen. En ting der genere mig lidt, er at næsten alle dine sætninger starter med jeg. Prøv at variere det lidt, så teksten bliver mere flydende at læse.
7 år siden