Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg kiggede op på ham. Hans øjne lynede. Jeg vidste, hvad der nu ville ske. Jeg vidste, jeg ville få slag, spark og revet utallige totter af. Episoden var som er gammelt mareridt. Jeg mærkede svien i kinden. Det var det første slag. Mine øjne var røde, men jeg græd ikke. Jeg kunne ikke. Han råbte og skreg. Jeg hørte intet. Det var som om alt var noget, jeg forestillede mig. Jeg lukkede mine øjne i. Spark efter spark, slag efter slag og totter efter totter. Smerten blev værre og værre. Dette er som et mareridt, bare det er virkelighed.

Skriv kommentar

Besvarelsen Vreden i øjnene er publiceret 12/11-2013 16:51 af CIndi under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 12/11-2013 16:51
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 CalicoThePirateGoat
Fin historie, der giver et fint indblik for læseren :)
7 år siden
7 år siden
#2 Ninna Kirkegård (sillyanaserpent)
Meget rørende!
Jeg kan godt lide den måde du bruger korte sætninger til at skabe tempo i din historie.
7 år siden
7 år siden
#3 CIndi
Tusind tak i to. Det betyder meget, og jeg er glad for i kan lide teksten :-)
7 år siden
7 år siden
#4 Signe Jensen (Siggne91)
Rigtig fin slutning. Det giver sådan en hel drømmende følelse i en. Jeg ved ikke om det er med vilje eller ej, men jeg kan godt lide, at du skriver: "Det er som et mareridt, bare det er virkelighed." Det får det til at lyde som om, hun ønsker det er virkelighed. Agtigt. Jeg kan ikke rigtig beskrive/forklare det, men godt skrevet i hvert fald :)
7 år siden