55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Jeg falder omkuld på gulvet. Kan smage blod. Jeg skriger, men helt uden lyd. En knude i min mave får mig til at kaste op. Har jeg fortjent det? Sparket i min side ledsages af et greb i mit hår. Hovedbunden svier. Alt sortner. Min bevidsthed glider væk. Falder, som jeg. Det banker på døren.

Skriv kommentar

Besvarelsen Frit fald er publiceret 23/08-2014 01:29 af Dina Bæk Andersen (Dina DBA) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 2 - 29/08-2014 15:25
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Rudi Kouring (Ruheko)
Sikke en god historie. En trist men desværre også en virkelig historie. Jeg håber ikke det er din egen virkelighed, der afspejles hér!
7 år siden
7 år siden
#2 Dina Bæk Andersen (Dina DBA)
Hej Ruheko,
Tusind tak for din kommentar og de fine ord! Og bare rolig - det hele er fri fantasi ;-) Mvh. Dina.
7 år siden
7 år siden
#3 Julie Louring
Puha, det her tog mig helt med storm. Sådanne sætninger der bare beskriver hvad der sker, kan helt sikkert give meget at læse mellem linjerne. Flot arbejde!
7 år siden
7 år siden
#4 Dina Bæk Andersen (Dina DBA)
Hej Julie,
Jeg er rigtig glad for din opfattelse af teksten. At skrive om vold kan nemlig meget hurtigt komme til at lyde som en kliché, hvis du forstår. Så jeg har netop forsøgt at skabe løse ender - og skjule, hvem personerne er, og hvorfor det sker. Tusind tak for kommentaren!
Mvh. Dina.
7 år siden