55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Han stod på broen af stjernekrydseren og kiggede ud af det fiktive vindue. Ved siden af ham stod løjtnant peters. "hvad pokker skal vi gøre" sagde general Sears. "det er et rigtigt godt spørgsmål" sagde Peters "men noget skal vi meget snart finde på" og det var det sidste de nåede at sige til hinanden.

Skriv kommentar

Besvarelsen Stjernekrydseren er publiceret 16/09-2014 12:45 af Albert Cezanne (Rasmus C) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 16/09-2014 12:45
Besvarelsen er på 55 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Maria Egeholm (Deterhvidtderude)
Jeg synes at din tekst bliver for tænkt. Prøv at skrive det præcist som det er i.dig.


Jeg griber!!!
6 år siden
6 år siden
#2 Michael Glenstrup (glenstrup)
Jeg læser det her som en morsom metatekst. Han kigger ud af et fiktivt vindue. Det hele er altså fiktion, som er ved at blive til, men dør ved ord nummer 55 fordi der ikke i tide er blevet fundet på noget, der kunne give den korte fortælling liv. Teksten kommenterer sig selv på postmodernistisk vis. Håber, det er sådan, det er tænkt, for sådan læser jeg i hvert fald. Og smiler!
6 år siden