Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Stormens brise siver gennem husets døre og vægge som gør at jeg med et vågner. Jeg sunder mig efter en heftig drøm og kommer straks i tanke om mine børn. Med en fart tager jeg sko på og snubler videre ned ad trapperne. Kaskader af vand strømmer ind af væggene, krakelerede vægge og et lys som ustandseligt blinker iagttages. Idet jeg forventningsfuldt åbner døren strømmer der en væld af vand som rammer min korporlige muskulatur. Jeg trækker i døren som var det en kamp om liv eller død. Idetjeg åbner døren mærker jeg målløsheden og panikken brede sig. Døden sejrede.

Skriv kommentar

Besvarelsen Barnløs er publiceret 22/09-2014 20:36 af elore11 under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 22/09-2014 20:36
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Anne Sophie Schou (Fitte)
Hej elore11

Rigtig fint digt, og skrækkeligt. Jeg kan godt lide den måde du har tolket skriveopgaven, og dertil skal du have ros.

Dernæst har jeg lige nogle ord, som jeg ikke mener passer ind.. "målløsheden" er måske ikke i sig selv et særlig godt ord i denne sammenhæng og så bøjet på den måde. Der taber du mig lidt. Måske "magtesløsheden" ?

Din skift af tid i slutningen er måske heller ikke helt hensigtsmæssigt. Men det er selvfølgelig op til dig. Hundrede omhyggelig udvalgte ord kan i sig selv være en opgave, når de så også skal give en god mening.

Jeg går nok bare rigtig meget op i slutninger og den cliffhanger du efterlader læseren, når teksten i forvejen er så kort.

Tak for læsningen. :)

/ Anne Sophie
9 år siden