Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Se mig.
Ser dit ansigt hver dag.
Den samme plads. Mandag til fredag. Forudsigeligt.
Forbandet smuk.
Jeg ved de er blå.
Du ved, at jeg sidder lige skråt bag dig. Se mig, smil til mig, så jeg forlegen kan slå blikket ned og mærke rusen. Der, blå som havet.
Sort, fuldstændig mørke, evindelig larm. Hvem skriger? Min krop smerter uendeligt. Hvorfor er mine hænder varme og våde? Noget smager sært. Stop det skrigeri, jeg kan ikke holde det ud. Noget føles koldt og hårdt mod min krop. Åbner mine øjne, smerte. Skråt overfor. Forbandet smuk, kolde, døde, blå som havet.

Skriv kommentar

Besvarelsen Blå som havet er publiceret 24/09-2014 16:50 af Angela Hasbo (Angie) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 24/09-2014 16:50
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 F.J.M
Rigtig godt skrevet. Jeg synes at det har en fin effekt det med at du skriver korte kontante sætninger og jeg følte virkelig at de små beskrivelser gjorde at jeg levede mig meget ind i den trods korte historie :)
4 år siden
4 år siden
#2 Mine Vinkler
Suveræn. Næsten poetisk. Enigmattisk. Den virker bare.
4 år siden