Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Spil mig... spil mig nu!!"... Hele tiden brøler min lille bror det til mig, når jeg endelig har erhvervet mig bolden, men jeg spiller ham den igen, så han ikke bliver tungsindig. Sådan er det, dag ud og dag ind med ham! Græsset skriger og skyer kæmper om at få plads på himlen. Lyset omkring os bliver op slugt af mørket. For et øjeblik siden herskede solen på himlen. Jeg kigger på min lille bror, da han vælter! Han har fået et hjertestop, nu er der ingen der siger "Spil mig" mere.
Hver eneste dag kigger jeg op på himlen..

Skriv kommentar

Besvarelsen Min lillebror er publiceret 28/09-2014 18:29 af DaddelHans under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 28/09-2014 18:29
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 16.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Christina Agerboe (Frk.Agerboe)
Hej!

Fint emne i din tekst - det er ofte en udfordring af holde af søskende, især i den alder, du beskriver. Jeg synes desværre, at din tekst mangler sammenhæng, flow; for mig fungerer den ikke som helhed. Jeg forstår godt, hvad du vil med udråbstegnet i 7. linje, men det virker malplaceret.
9 år siden