Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg er tom. Jeg er tom indeni. Tom som fars flasker. Jeg råber tomme ord. Tomme ord som nogen høre, men ingen reagerer på. Jeg spejler mig i vandet og studerer nøje mit ansigt. Jeg spytter i vandet og billedet af mine tomme øjne forsvinder. Hvordan mon det føles at være død? Tomt? Måske er jeg allerede død? Måske er jeg blevet kvalt af tomheden, og revet væk fra resterne af mit sølle liv. Det ville ikke gøre mig noget. Ingen vil savne mig. Og jeg vil ikke savne nogen. Jeg vil ikke savne tomheden. Måske vil tomheden savne mig?

Skriv kommentar

Besvarelsen Tomhed er publiceret 01/10-2014 17:39 af Thilla under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 01/10-2014 17:39
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Poul Brasch (Blækhuset)
Kære Thilla.
Tomheden er et underligt begreb...kan mærkes, men ikke gribes...alligevel tager den hurtig bo i en anden...når din hovedperson er væk. Fint lille værk.
Vh. Poul
9 år siden
9 år siden
#2 DaddelHans
Tom og tomhed får da meget igen var? ;)
Det var da ikke nogle skriveøvelse, at få det samme ord til at gå så meget igen som muligt, men frisk at eksperimentere med! Det fik mig til at blive ved at læse, så det har da hjulpet! ;)
Jeg kan ikke lade være, men der mangler nogle ord, ala metaforer eller billedsprog! ;)
9 år siden