Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Katastrofe...

Jorden ryster. Lamperne falder ned. Der kommer revner i husmurene. Jordskælvet ryster i husene mens vinden hiver i træerne. Hvad gør vi? Der er ingen til at hjælpe. Vi er fanget. Huset falder sammen. Vi må ud!
Skal vi dø nu? Er det her enden!? Er jeg død? Nej jeg kan høre stemmer. Nogen løfter mig op. Er de andre ok? Jeg bliver løftet ind i en ambulance.
Jeg ligger i ambulancen. Oplevelserne der strømmer igennem mit hoved, er som vand der kommer ud af vandhanen. Er det kun mig der har overlevet? Måske er det. Måske ikke...

Skriv kommentar

Besvarelsen Katastrofen er publiceret 06/10-2014 13:01 af Amalie H.S under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 06/10-2014 13:01
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Ceci171b
Hej Iben god historie. Den super god Iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben iben ieb iben iben iben
9 år siden