Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg åbner øjnene og kigger ned, den hvide dyne er ligger krøllet på hospitalssengen. "han er vågnet " siger Liu. Han står lige der men alligevel lyder det som han står langt væk. Min mor kommer ind af døren med en sygeplejeske, hun smiler usikkert til mig, "vi må hellere få forbindingerne af " siger sygeplejersken. Hendes hænder griber fat i noget bag mit ører. Langsomt vikler hun forbindingen op. Da forbindingen er af kigger jeg op, "IIIIrg". Skriget kommer fra mor. "HVAD ER DER MED MIT ANSIGT " skriger jeg, efter lidt tid svarer min Bror "det.. ser da okay ud Jeff"

Skriv kommentar

Besvarelsen Bag forbindingen er publiceret 06/10-2014 13:11 af meriana under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 06/10-2014 13:11
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Michael Aagaard
Hej Meriana

God ide til hvad katastrofen kunne indebære. Desværre måtte jeg læse teksten tre gange for at få en nogenlunde forståelse af hvem der er hvem. Hvilket jeg mener skyldes at du har for mange personer med på kun 55 ord. Som jeg tæller det er der 6 personer (Jeg, Liu, Mor, Sygeplejsken, Bror og Jeff) hvor nogle måske er de samme det kan jeg ikke helt gennemskue.
Men som sagt er ideen rigtig god.
Mvh
Michael
9 år siden
9 år siden
#2 Tenna Hermansen (Tenna)
Jeg er enig i foregående kommentar. Der sker for meget på for kort tid og det er svært at følge med. Der er også ekstra ord steder. Lidt renskrivning samt måske uddybbelse kunne gøre godt for din tekst.
9 år siden