Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg blev fejet til jorden, da mit hus pludselig eksploderede i en røg af knitrende flammer. "Far!" Råbte jeg fortivlet og magtesløs i det min fod sparkede den sortsvedne dør op. Vinduerne var blev sprængt itu, hvis glasskår var blevet spredt ud over de beskidte gader. Ilden bevægede sig op af gardinerne og op i loftet, hvor der allerede var brændt hul nogle steder. Døende råb lød inde fra køkkenet, som var helt opslugt af et orange inferno. Tårerne strømmede ned af mine kinder, da jeg indså at min far var død. Et skrig oppe på loftet afbrød min sorg.

Skriv kommentar

Besvarelsen Eksplosionen er publiceret 27/10-2014 22:39 af Kristian Andersen (Den_Friske) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 27/10-2014 22:39
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Pernille T. Boldemann (Crystalbluefox)
...og så længes læseren efter mere at læse, for du har en god måde at beskrive og fortælle, der får en til at ønske mere at læse.
Ja, katastrofe har mange grimme ansigter.
9 år siden
9 år siden
#2 Kristian Andersen (Den_Friske)
Tak for din besvarelse. Altid godt med noget brugbart kritik.
9 år siden