55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Hun løb. Fik sidestik, men fortsatte. Et skænderi om latterligheder var ikke fire års kamp værd. De havde vidst, det ikke ville blive nemt. At de var forskellige, men hun ville ikke give slip. Ikke endnu og lod tårerne trille, da han faldt i hendes blik. Han havde en buket blomster og et kærligt smil.

Skriv kommentar

Besvarelsen Hun løb er publiceret 01/11-2014 23:22 af Dorte Kure (C.D. Uhrskov) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 01/11-2014 23:22
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Tenna Hermansen (Tenna)
I starten virker det som om hun flygter fra noget, men det ender med at hun løber hen til en person. Min umiddelbare tanke er, at han må have stået meget meget langt væk førend hun kunne nå at få sidestik.
På den anden side, løber hun, men hvorfor og hvorhen, siden han pludselig er foran hende med blomster og smil. Eller løber hun i cikler? Er hun ved at løbe hjem, fordi hun savner ham? Din tekst er meget kort, som den jo skal være, men synes at der mangler noget før end at den giver helt mening.

Beklager den lidt kritiske kommentar. Havde ellers besluttet mig for ikke at kommentere, men jeg er alligevel nysgerrig efter hvad din tanke var med hendes løben omkring :)
6 år siden
6 år siden
#2 Dag Wasilowski (Dagsta)
Kan rigtigt godt lide, den måde du opbygger dit digt på. Der er også godt med stof, som kan analyseres på.
6 år siden
6 år siden
#3 Dorte Kure (C.D. Uhrskov)
Hej Tenna.

Jeg forstillede mig, at de havde skændes og at han var gået. At hun løber ud for at stoppe ham. Det at han har haft tid til at købe blomster indikere for mig, at det er lidt tid siden. ;) Jeg kan dog nemt se hvor forvirringen opstår. Tak for din kommentar.
6 år siden
6 år siden
#4 Dorte Kure (C.D. Uhrskov)
Tak skal du have Dagsta. :)
6 år siden