Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Voldtægtsmanden prøvede at skrive, men kunne ikke for stoffet omkring hans mund. Han vred sig i smerte, da jeg rev den sidste sidste negl af. Smertenstårer løb ned af Simon Blue's kinder og de blå øjne lyste af frygt. Han stønnede da jeg løftede hammeren og ramte hans hånd med et højlydt knæk. "Hvordan føles det?" Spurgte jeg og kiggede dybt ind i hans øjne, der ikke engang turde at møde mit blik. "Forstil dig den smerte de har følte, når du... gjorde det du gør." Jeg løftede blikket og så en kvinde i vinduet. Hun havde set mig!

Skriv kommentar

Besvarelsen Opdaget er publiceret 05/11-2014 17:51 af Kristian Andersen (Den_Friske) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 05/11-2014 17:51
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Spændende tekst du har skrevet her. Jeg bliver personligt revet med. Jeg må give dig credit for at beskrive en selvtægtsmand på denne måde. Det er godt skrevet, så bliv endelig ved med at skrive ;)
9 år siden