Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Der er koldt heroppe. Koldere end normalt. Og det plejer at blæse. Nu ligger vinden musestille og holder vejret i rædselsfuld spænding. Dernede på gaden går folk rundt som sorte prikker, bilerne kører og dytter, og G'et i neonskiltet over værtshuset blinker som altid, denne frostklare vinternat. Dernede er intet forandret, men heroppe er intet som sædvanligt. Det er det rigtige tidspunkt. Det ved vinden og himlen, som nu står vidt åben. Der er plads deroppe. Det siger stjernerne. De blinker til mig. Det er nu. 3. 2. 1. Nu. Og den musestille vind suser om ørerne i faldet.

Skriv kommentar

Besvarelsen Farvel, verden er publiceret 07/11-2014 16:32 af Malene Søby (enelamSby) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 07/11-2014 16:32
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Simone Kristine Sørensen (Simonekristine)
Super godt skrevet! Man får lyst til at læse mere, da det virker mystisk og meget spændende. Jeg digter videre på historien i hovedet, da dette lille stykke fanger mig! :-)
6 år siden