Livvagten, Tyven og Stammepigen

Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

3 personer lever vidt forskellige liv i et land kaldet Arasiæn, hvis skæbner flettes sammen en skønne dag.
Baltasar bruger tiden på at beskytte den stædige og ukulige godsejersøn Adar, der shældent lytter til ham. Kastor er en fræk tyv, der har tømt pungen på mange af de adelige. Debora er vokset op i Eltirikinklanen og skal snart modtage stammens leopardplettede tatovering.

Skriv kommentar

Besvarelsen Livvagten, Tyven og Stammepigen er publiceret 09/11-2014 06:47 af Kristian Andersen (Den_Friske) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 09/11-2014 06:47
Besvarelsen er på 62 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Simone Hjort (Milana)
Lyder spændende, dog lidt konfust og forvirrende. Men jeg ville nok give mig i kast med den (dog stadig fiktive) bog, give den en chance. :)
9 år siden