Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Vi var spæde, men voksne nok til at indse vores sidste time. Vi kæmpede imod virkeligheden der var blevet sat os for dagen. Hårdt og bestemt hev han Rosa og jeg i armen og førte os ind i kammeret der ville blive vores ende station. Der var en bizar lugt af ulykke og jeg blev manisk. Instinktivt prøvede jeg at finde en ud vej, men gav op og betragtede de andre fangere, de var sløve og jeg havde mistet overblikket. Døren bag mig blev låst og børneskrig sågar som mandeskrig løb mig ned af ryggen. Vi skulle tages af dage.

Skriv kommentar

Besvarelsen Kammeret er publiceret 19/11-2014 20:49 af Frederikke Hyldgaard under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 19/11-2014 20:49
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Kristian Andersen (Den_Friske)
Godt skrevet. Man får helt kuldegysninger af at læse den.
9 år siden
9 år siden
#2 Erik Jørgensen (Erik7451)
Super stærkt billede af noget af det mest bizarre menneskeheden har begået.
9 år siden
9 år siden
#3 Laura Apol (Kluddermutteren)
Medrivende, men skræmmende! Jeg kan godt lide den måde, hvorpå du bruger de stærke ord til at beskrive - så din fortælling føles ægte og nærværende.
9 år siden
8 år siden
#4 Carina Malene Rømer (Lillemor)
Jeg ved ikke om det er med vilje at du har delt ordene "endestation" og "udvej" op? Jeg kom til at fokusere for meget på det fordi det jo giver 2 ekstra ord i denne opgave med maks. 100 ord - og glemte helt tekstens indhold da jeg læste den første gang. Ordet "sågar" skulle måske erstattes af "såvel"? Men bortset fra det så er det godt beskrevet. Jeg forestiller mig et gaskammer under 2. verdenskrig.
8 år siden