55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

"Hvad fanden havde du tænkt dig!?" Råbte manden bag rattet. "Jeg stoppede sgu da!" Råbte hun forpustet tilbage mens hun skævede til bussen på den anden side af vejen. Det blev grønt, men han holdt midt i fodgængerfeltet. "Du kan sgu da...", begyndte han. DYYYYT! Lød det bagfra. Han gassede op og kørte videre.

Skriv kommentar

Besvarelsen Hun nåede den er publiceret 20/01-2015 16:30 af Heidi Jakobsen (yakkaburu) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 20/01-2015 16:30
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Heidi Jakobsen (yakkaburu)
Rigtig sjovt med disse øvelser for man kommer på prøve
6 år siden
6 år siden
#2 Mogens Sørensen (Mons1957)
Hej Yakkaburu, du klarer jo opgaven, får det holdt på de 55 ord - med en skildring af et typisk skænderi i trafikken, hvor alle bare synes de er så uskyldige, og det er altid de andres fejl. Man kan næsten høre dem råbe.

VH Mons
6 år siden
6 år siden
#3 Heidi Jakobsen (yakkaburu)
Tak mons1957
Jeg synes det er rigtig sjovt at skulle sætte en scene, handling og gøre det interessant på så få ord og man tænker da lige om modtageren overhovedet læser den historie man har i hovedet.
6 år siden
6 år siden
#4 Knotti
Ha ha, jeg ser næsten en kort spillefilm foran mig, når jeg læser teksten igennem. Rigtig fint, det er næsten som at være på tur med ens forældre en travl dag, hvor alle er lidt stressede, og måske er det også sommer, og varmen er steget os til hovedet.
6 år siden
6 år siden
#5 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Heidi
Jeg synes du har formået det hele i denne skriveøvelse 55 fiction.
Vh. Jytte
6 år siden