Hvorfor kan jeg ikke dø?

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg springer, trykker på den røde knap der udløser bomben og 3...2...1. Jeg befinder mig i mørke. En Englen som ikke er oprejst, men ligger ned har et skudsår i maven. Der siver en sort væske ud. Englens øjne er blodskutte da hun åbner dem, men hun visker meget stille "Hvofor?" "du er min skydsengel ikke?" "ja" hvæser hun stille. I stedet for at gøre en ende på mit fucking liv har min skytsengel taget faldet for mig. Fedt. "idiot" visker jeg.

"hun er her" råber en mand jeg høre skridt, sirenen af en ambulance? alt bliver sort.

Skriv kommentar

Besvarelsen Hvorfor kan jeg ikke dø? er publiceret 30/01-2015 18:43 af Rosa Leonora under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 30/01-2015 18:43
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Rosa
Det er en meget speciel skytsengel i denne skriveøvelse, der selv vælger at forlade livet, for at redde fortællerens liv. Selvom en skytsengel normalt for altid vil være der og overvåge.
Mvh. Jytte
5 år siden
5 år siden
#2 Amanda Sofie Jensen (AmandaSofie)
Din idé med den selvopofrende engel har inspireret mig, det er en virkelig interessant ide !
5 år siden