Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Bremserne hvinede under en pludselig opbremsning som han foretog, hvilket fik mig til at vågne op, og realisere at jeg befandt mig, bagbundet og friheds-berøvet på bagsædet. Jeg genkendte, hurtigt som et lynnedslag - hvor vi var. Chaufføren steg ud af førersædet for at mobilisere sig om på bagsædet. Han rev mig ud på den kølige, frosne asfalt som mit ansigt plantede sig i - hvorefter han slæbte mig hen, foran min egen hoveddør, min datter legede indenfor - det kunne jeg tydeligt fornemme. Han bankede på døren, og beordrede mig på knæ, og et lyddæmpet skud sendte mig hjem.

Skriv kommentar

Besvarelsen Straffen, som rammer flere - Kasper er publiceret 08/02-2015 20:46 af Kasper Lund (Dynamikken) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 08/02-2015 20:46
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Kasper
åh en barsk katastrofe du skildrer, meget fint skrevet.
Vh. Jytte
6 år siden
5 år siden
#2 Ditte Kunkel Klitmøller
Spændende og barsk... kan godt lide sætningen: "den kølige, frosne asfalt som mit ansigt plantede sig i". Jeg kan rigtig godt lide den allersidste sætning i din tekst, dén rammer.
5 år siden