Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det føltes som en kæmpe knytnæve der ramte mig i hovedet. Lige i tindingen. Det sortnede for mine øjne og en dunkende lyd fyldte mine ører. Lyden blev højere og trykket steg. Jeg kunne mærke sveden komme piplende frem. Mine tænder afsatte tydelige mærker i mine bløde læber, og smagen af metal flød ud i min mund. Som i et kikset slowmotionklip i en B film røg mine hænder op til mit hoved og mine negle borede sig ned i min hovedbund. Mit eget skrig gennemborede rummet og mig selv, og jeg mærkede mig selv eksplodere i tusindvis af stykker.

Skriv kommentar

Besvarelsen Splittet til atomer er publiceret 21/04-2015 10:24 af Alberte Vibe under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 21/04-2015 10:24
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Sandie Bille Larsen (Madambond)
Lige en hurtig kommentar... Har aldrig læst eller kommenteret en skriveøvelse før...

God beskrivelse af et øjebliksbillede... Fine billeder, men måske lidt for meget tillægsord.. fx bløde læber.. ja læber ER bløde...

Mit eget skrig... Ja, mit skriv VIL nødvendigvis være ens eget... ;)

Håber ikke du bliver stødt over den lidt negative kritik.. Jeg synes netop du har potentiale, men teksten kunne måske godt strammes lidt mere op...?

Grøn
Sandie
9 år siden
9 år siden
#2 Jeremy Dusk
det er længe siden jeg besvarede en af disse øvelser, men jeg synes du er kommet godt fra det. Oven i købet lavet en dramatisk scene, og en titel der fik mig til at læse den. At der er skønhedsfejl, skal man jo ikke tage højde for i denne type tekst. Flot gået.

Eventuelt kunne du bruge den som led i en historie, oplæg til en roman, kun fantasien sætter grænser
9 år siden
9 år siden
#3 roed
Glimrende tekst. Specielt fordi den er så kort. Men sætningerne kan derfor også godt komme til at blive meget korte, så det næsten nyder som et digt. Og så er jeg faktisk helt vildt med at du skriver "mit EGET skrig", da det giver mig idéen om at der er andre som skriger ved siden af. Det gør lige pludselig scenen meget større. Det kan jo selvfølgelig også være noget du ikke tænkte over... ;-)

Dystert og intenst sceneri, som man gerne vil læse mere om. Og vildt god titel!
9 år siden