Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Vi dansede alle rundt og sang i den store gymnastiksal, men pludselig fløj en skikkelse forbi det store vindue. Jeg ignorerede det og dansede bare videre. Solenskinnede da vi alle gik tilbage til selve skolen, og jeg synes jeg spottede ham ud af øjenkrogen. Først da mig og en mindre flok drejer om det sidste hjørne går det op for mig at jeg havde set rigtigt. Min far stod foran mig med røde øjne og min hund liggende ved siden af. Han behøvede ikke sige noget, for jeg vidste udmærket hvad der var sket. Min bror er væk for evigt.

Skriv kommentar

Besvarelsen Ordløst væk er publiceret 22/04-2015 13:30 af roed under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 22/04-2015 13:30
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Niels Mejnert Christoffersen (Nimech)
En trist og barsk historie, som minder os om, at livet om et splitsekund kan slutte
9 år siden
9 år siden
#2 Sofia Larsen (Ukendtforfatter)
Jeg er vild med overgangen fra glæde til sorg.
9 år siden
9 år siden
#3 Anna Mørk
Jeg synes at det giver en flad fornemmelse når du skriver: "Vi dansede alle rundt og sang i den store gymnastiksal, men pludselig fløj en skikkelse forbi det store vindue."

Det at du ikke varierer dit sprog, og din beskrivelse når du skriver STORE henholdvis gymnastiksal, og vindue, gør starten lidt flad, men ellers fin. :)
mvh. Anna
9 år siden