Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Lyden af motoren brummede hult i mørket. Rebet brændte om hendes håndled, mens gruset knasede hendes frygt mod nye højder. Og selvom hendes hænder var følelsesløse, kunne hun mærke skovlen bag hende.

Grannålenes aroma var båret af nattens fugt, og hun vidste hvor hun var. Hun vidste hvad der ville ske. Men hun havde ikke flere tåre at græde. Ikke flere bønfaldende ord. Der var kun den vilje hun havde følt i over en uge nu. Og den viste ingen nåde.

Det havde startet så smukt. Forført af skønhed, romantiske ord og festlige farver. Men daten havde været en katestrofe.

Skriv kommentar

Besvarelsen Daten er publiceret 11/06-2015 09:59 af Flemming Hansen under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 11/06-2015 09:59
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Marlene Grann (LiliMarlene)
Eew. Det må jo være alle pigers værste mareridt! Mega godt skriv, og du besvarer jo opgaven - For selvom daten var en katastrofe, så er dette her som du beskriver om muligt en større katastrofe. Huha. Tak for det!
5 år siden
5 år siden
#2 Laura Jægergaard (Jægergaard)
Hej Flemming
Jeg synes du besvarer opgaven godt. Det er næsten en skam (efter min mening), at man allerede fra starten af kan regne resten af historien ud, nærmest allerede ved titlen. Men trods det er der lidt spænding opbygget.

Laura Jægergaard Nielsen
5 år siden
5 år siden
#3 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Flemming
Det er en meget uhyggelig katastrofe du har skrevet om en ikke vellykket date. Man får tydelig fornemmelsen af hvad der vil ske.
Vh. Jytte
5 år siden
5 år siden
#4 Vinnie Heiss (KitKatten)
rigtig god drabble, hvor du på ganske få ord, virkelig får skabt en dyster stemningen. Man bliver som læser nysgerrig i forhold til, hvor det gik galt på daten, når den nu havde startet godt.
En ting, jeg lige kan sætte min finger på er sætingen: "(...), mens gruset knasede hendes frygt mod nye højder." For mig følelsen det som om der mangler et ord, et eller andet sted, men det kan selvfølgfelig også være, at det er mig, der læser/forstår sætningen forkert.
5 år siden
4 år siden
#5 Bettina Vestesen (Bettina V)
Hejsa, jeg kunne faktisk naermest dufte gran naalene i skovbunden!
Ret uhyggelig stemning!
Kaerlig hilsen
Bettina
4 år siden
4 år siden
#6 RGRA
Faldt lige over denne tekst og syntes at den fungerede fortræffeligt. Jeg prøvede selv udfordringer, men 100 ord var simpelthen for lidt til mig, så måtte lige skrive til dig at jeg syntes det er godt klaret :-) jeg må vel vare tage udfordringen op igen..
4 år siden